nur's FotoPage

By: nur azfahani

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Tuesday, 2-May-2006 03:23 Email | Share | | Bookmark
My wedding days..Full with happy faces..

My Friends..
Me and Unie, on my wedding day..
Unie and Aida
View all 6 photos...
[i]18hb August 2005, selepas Isya'..Alhamdullilah, setelah penat bercinta, akhirnya aku dinikahkan selepas Isya' di rumah familiku with the most charming guy in the whole universe, my husband..hehehehehhe..Majlisku pada mlm hari ini, berjalan lancar dgn kehadiran sanak saudara serta teman-teman rapat ku...Simple but really sweet..I love my kurung dress..sweet sgt..White satin with french lace and gold beaded, dah tu ada belahan duyung di belakang kain ku..yg best lagi, kawanku sendiri yg mekap..I really want it to be this way..everything made by family and friends..Last companion before getting married..sob..sob..sedih..
Thanks to my beloved mak yong yg memang pakar bab gubah-mengubah ni, atas sentuhan magik nya ke atas bilik pengantinku..cun sekali !! Can you imagine room full with goldish green color..superb! marvellous!! maklumlah keturunan seni..heheheh..[quote]

20hb. 8, 2005..Jeng..jeng..it's show time..Hari persandinganku..dilangsungkan pada hari Sabtu, kerana esoknya adalah majlis bertandangku ke rumah suami..maklumlah, satu negeri..Yg bestnya, 'kak andam' ku..Jaja's Collection telah meriaskan ku begitu anggun sekali..thanks kak jaja!! Sampai org ingat aku ni Ezzah Aziz fawzy (TV3)..hihhhihi..tak caya? tak caya? kalau tak caya, sudah..Baju ku lime green..pendek kata, aku memang chomel lah aritu..haahhahha..


Friday, 28-Apr-2006 03:37 Email | Share | | Bookmark
My happy days..

Souvenirs during my wedding day
Me,in my wedding couture, green apple color..making faces..
Happy faces (Nikah day)
View all 12 photos...
Hi there!


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net